Aromateràpia per Embarassades i Infants

juny152019

L’aromateràpia és de gran utilitat pràctica per a mares, pares, educadors i/o terapeutes que estan en contacte amb nens/es i nadons. És de gran ajuda en la cura i higiene diària, en afeccions comuns i quotidianes (refredats, picades, etc), en solucions ràpides davant petits accidents (cremades, caigudes), en tractaments complementaris per afeccions mitjanes.

de 9:00 a 14:00h

Taller del Benestar c/ Príncep de Viana 79. Entresòl. Lleida

Preu promocional: 50€ (Inclou dossier, dos preparats i Diploma) Preu habitual: 60€

En l’embaràs es pot abordar pràcticament totes les problemàtiques: Nàusees, cansament, estries, problemes circulatoris, infeccions, etc.
Comptem amb olis essencials segurs per la seva absència de toxicitat. Alguns olis essencials es poden utilitzar des de l’inici de l’embaràs i altres que només es podran utilitzar a partir del 4t mes.
També hi ha olis essencials que poden ser de gran ajuda en el part, induint les contraccions uterines, altres ajudant a alleujar o reduir el dolor. En el moment del part, crear una atmosfera lliure d'ansietat, és molt important.
Donar a llum a un nadó no només comporta canvis físics i químics en el cos de la dona, sinó que hi ha un canvi a nivell personal i social profund podent aparèixer la depressió postpart. Aprofitarem els olis essencials amb propietats anti-depressives i que facin sentir millor a la mare per a l'equilibri emocional i hormonal.
Tan en embarassades com nens i nadons, i en l’àmbit familiar en general, ens ajuda en l’equilibri psicoemeocional, i a crear ambients que ens aportin benestar.
Les matèries primeres que utilitzarem són: Olis Essencials, Hidrolats i Olis Vegetals
Realitza Roser Tarafa
Confirma la teva assistència a Roser 616 626 380 o Mery 663582325