Laboratori encantant-nos (Tantra per a dones)

febr.042023

Quant temps et dediques a tu mateixa? T'és fàcil acostar-te a tu mateixa i donar-te un temps per donar-te el plaer de sentir?

De 10:30 a 19:00h

Taller del Benestar. Príncep de Viana 79, entresòl. Lleida

80€ (inclou material i dossier)

El cos-dona és una construcció social a base de mesures, aparences i complaers per a altres, i que moltes vegades desconeixem des de la nostra pròpia experiència. Perquè habitar el propi cos-dona, amb els seus ritmes, amb els seus racons, amb les seves expressions, és una experiència a què ningú ens ha iniciat i si hem estat iniciades, ha estat des de fora.
És una inciació que hem de fer nosaltres: donar-nos permís per connectar amb el plaer des de nosaltres mateixes i estimar-nos
incondicionalment a la nostra naturalesa. D'això en va aquest laboratori.
Quan habitem des de dins el nostre cos-dona, més enllà de les formes, cànons i pressions socials, comencem a descobrir-nos com a font del plaer i amor que normalment esperem des de altres. Aquest accés, aquest descobriment, ens fa lliure, ens connecta amb la força del maternage propi, amb l'escolta cap al que ens agrada i necessitem a cada moment, tot això ens fa sentir plenes i des d'aquesta plenitud que no li falta res, podem compartir amb els/les nostres companyes/es, les nostres parelles, amants i amics com éssers oferents -mai més mancats o demandants.
En aquest laboratori transcendim els nostres propis límits per poder acompanyar-nos i sostenir-nos des de l'amor i la joia.
-Revisarem arquetípics eròtics femenins i les seves maneres de relacionar-se.
-Descobrirem on resideix la nostra eròtica al nostre cos més enllà dels genitals.
-Aprendrem com despertar i tonificar la musculatura dels nostres genitals per augmentar les sensacions i l' energia amb fins de salut i rejoveniment.
- Aprendrem com fer-nos un automassatge tàntric (automassatge per despertar l'energia global del cos i sublimar-la cap a centres superiors).
-Reflexionarem sobre la forma de comunicació dels nostres gustos i anhels amb els nostres/es companyes/es, parelles, amants.
Aquest labortaori té places limitades per poder acompanyar-te personalment de manera propera abans i durant el laboratori. Treballarem vestides, dono la llibertat que cadascuna vingui amb la ropa amb la que més còmoda se sent per moure's i també estar asseguda.
Al centre comptem amb matalassos i coixins per a la nostra comoditat.
Posteriorment i si o desitges hem obert un grup on compartir dubtes amb altres dones que ja
van passar pel laboratori de l'any passat.

Places limitades a 8 dones. Grup reduït, tenint cura de la intimitat i l'atenció personal.
Reserves e inscripcions fins el 25 de gener a  www.laintimateca.com/contacto o al 663582325 (Taller del Benestar)