Portes Obertes al Taller

set.302022

Durant tot el dia oferim píndoles i tallers per la teva autocura tant física, emocional i espiritual

De 10 a 20'15h

Taller del Benestar. Príncep de Viana 79, entresòl. Lleida

Entrada simbòlica de 5€

Comencem el matí dedicat a les píndoles; per una banda la Carme Muro de Satnam de 11:30 a 14h  ens proposa tastets individuals d'una SESSIÓ ENERGÈTICA AMB ELS METGES DEL CEL MÉS MISSATGE DELS TEUS GUIES , quan demanis la teva cita necessitem el teu nom complert cognoms i data de naixement.
Per l'altra, tastet d'un massatge oriental el SHIATSU amb el  toc especial de l'Estefania Trupita de 10 a 12:30h i de 15 a 20h, demana la teva sessió amb antelació i vine amb roba còmoda per rebre el massatge.
De 17 a 20h, La Vanesa Cubells ens ofereix la seva píndola individual de TERÀPIA ESTRUCTURAL, els seus beneficis i recol·locarà energèticament les vèrtebres de la columna, demana la teva cita i gaudeix de la seva dolçor i d'aquesta nova teràpia a Lleida.
De 16 a 17h, l'Anna Palomar enceta les activitats grupals amb REFLEXOLOGIA PODAL HOLÍSTICA
Què és la Reflexologia podal? Quins són els seus beneficis? Per a què està més indicada? Aquestes són algunes de les preguntes que respondrem en el taller de Portes Obertes a més de conèixer i practicar punts reflexològics bàsics.
De 17 a 17:50h HIPOPRESSIUS a càrrec de Nuska Dimitrova,   instructora expert, escola oficial M. Caufriez.
Si vols descobrir els beneficis principals dels hipopressius, estàs convidat/a a fer-ho.
Posturals, Respiratoris, Preventius i millora de patologies, Tonificació de la musculatura abdominal i del sol pelvià.
De 18 a 19h, TALLER DE BELLESA CONSCIENT, de la mà de Thais Robles,
Parlarem de la importància de la cosmètica natural i farem pràctica del beauty plan diari, ideal per donar la benvinguda al cap de setmana.
A les 19:15 en Josep Lluis Vilanova, ens proposa el CERCLE DE KONVERSA
En aquest petit grup on l'empatia serà present i el judici absent, podràs expressar el que necessitis, els teus anhels, els temes que et motiven... Fuig del passat i del futur i experimenta el moment present.
Deixa que la ment reposi i pren consciència del que hi ha i del que el teu cos et xiuxiueja. Escolta'l.
Adonem-nos plegats dels pensaments que ens limiten, de les creences que ens condicionen i obrim-nos a descobrir l'essència que ens acompanya allà on anem. Compartir amb els companys i companyes resulta una experiència enriquidora.
 
La intenció d'aquests dies de jornada es mostrar les activitats tant setmanals com esporàdiques i la presentació d'algunes de les noves incorporacions a la dinàmica del Taller per aquesta nova temporada.
Es un dia per a participar totes les edats, les activitats grupals estan pensades per a que durin uns 50/60 min, les individuals 30 min aproximadament.
Pots venir a una activitat puntual o a varies, el que més et vingui de gust, tant presencial com online.
Simbòlicament l'entrada té un cost de 5€ .
Per tot aquell que s'apunti durant el dia a alguna de les activitats setmanals tindrà un regal!
Per millor organització preguem reservar quina o quines activitats vindràs al 663582325.