Sensorial Vi

març282019

Sensorial vi és una experiència lúdica que ens permet connectar amb la nostra energia i expressar les nostres emocions internes d'una forma natural.

De 17:30 a 21:30 h

Taller del Benestar c/ Príncep de Viana 79. Entresòl. Lleida

50 euros ( inclou vins i olis esencials)

Connectant amb l'aroma i l'energia del vi, i usant els nostres sentits, a través de la nostra percepció, podem prendre Consciència de conflictes no resolts , així com de judicis i creences bloquejants.

Mitjançant aquest joc metafòric , el vi es comporta com a acompanyant , i ens obre portes de l'inconscient que ens conviden a sanar el cos , la ment i l'ànima.

La sinergia de vi i olis essencials en una sessió de psicoaromaterapia ens permet prendre consciència de la nostra energia actual , i connectar per afinitat aromàtica amb aquells aromes que ens poden acompanyar en el nostre procés de transformació i evolució personal que tots travessem durant la nostra experiència vital.

AROMA I ENERGIA
El vi és un ésser viu, en constant moviment , a la recerca de l'harmonia amb la Naturalesa , connectat amb les forces còsmiques i terrenals des del seu origen , la vinya.

L'emoció que transmet un vi va més enllà de les seves formes i textures, encara que invisible , ens parla de l'Energia que conforma l'Univers, la que mou la Consciència .

Els vins orgànics i biodinàmics estan més connectats amb el Cosmos, al no haver de lluitar amb interferències artificials en la seva creació ; són més conscients, i s'expressen amb més força arquetípica , amb major identitat .

L'experiència Sensorial del vi ens permet connectar amb l'energia del vi i del seu aroma , i així elevar consciència i prendre Consciència d'aspectes propis de la nostra energia , i per tant del nostre inconscient.

Així com la vinya té el poder de transmutar la llum solar en vida mitjançant el procés de fotosíntesi, durant la maduració del raïm; l'ésser humà existeix per a transmutar la vida en Consciència..

Quan t'adones de qui ets, de la teva pròpia identitat, no et fa falta continuar interpretant cap paper en la teva vida , observa la Naturalesa i veuràs que és senzill.


Creat per Ana Lamora. Enologa i terapeuta en Psicoaromaterapia.
Info e inscripcions: Ana Lamora  616933810       alamoragiral@gmail.com