1er nivell Reiki (Shoden)

oct.232021

El primer nivell de Reiki s'enfoca principalment en conèixer la nostra energia i començar a treballar amb ella.La iniciació de 1r nivell reobre el sistema energètic i harmonitza els nostres centres d'energia. Les tècniques s'enfoquen en la purificació personal. És important començar realitzant un treball personal d'harmonització i purificació per poder després curar als altres.El reiki té la peculiaritat que pots fer-te'l tu mateix, amb el que podràs rebre acte - tractaments de manera continuada.

De 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00h

Taller del Benestar. Príncep de Viana 79, entresòl. Lleida

100€

El Reiki és un camí de vida, un camí de desenvolupament personal que combina la sanació energètica, la reflexió, la pacificació mental, l'expansió de la consciència i el cultiu d'una vida harmoniosa i virtuosa des del moment present.
Amb el Reiki es fusiona l'energia universal amb la individual a través de la sanació energètica per imposició de mans.
El camí del Reiki és un camí cap a la virtut constructiva des del moment present.
L'enfocament és triar com vols viure el dia d'avui que és la base per al teu demà.
Pacificar la ment, conrear les teves emocions i augmentar la freqüència energètica són pilars d'aquest camí de realització personal.
La purificació del camp energètic a través de les curacions permeten que els bloquejos, traumes i hàbits destructius vagin transformant progressivament. A mesura que el nivell vibratori augmenta, el benestar, la salut i la felicitat també augmenten.
La pràctica assídua de la meditació atorga calma i pacificació mental. La calma mental combat l'estrès, aporta serenitat davant les dificultats i desenvolupa la saviesa interior; un estat de consciència elevat que comprèn la realitat des d'altres perspectives.

Les tècniques de respiració, meditació i desenvolupament personal específiques de cada nivell de reiki estan dissenyades per purificar la ment i l'energia a més de contribuir a un cultiu actiu del que virtuós en pensament, paraula i acte.

Realitza Asier Alabarte 650983925