Conferència Autodefensa Psíquica Per l’especialista GUSTAVO FERNÁNDEZ

juny112022

Detectar/ Abordar les perturbacions No físiques que pateix l'ésser humà

A les 18:00h

Taller del Benestar. Príncep de Viana 79, entresòl. Lleida


Gustavo Fernández Escriptor – investigador paranormal argentí – Director de la revista digital “Al Filo de la Realidad”
−Hi ha els “danys” i “maleficis”?
- Què és el “vampirisme energètic?.
- Deixen “residus psíquics” les persones mortes?
- Es pot afectar psíquicament a distància? Com ​​reconèixer-los i protegir-se?
− Què és l'enveja i com ens afecta?
− Però, sobretot, es poden tractar aquestes temàtiques amb serietat científica?
Per respondre aquestes i altres preguntes, aviat visitarà Espanya, Gustavo Fernández, de Paraná, Entre Ríos, Argentina. Amb més de 30 anys dedicats a la recerca i la difusió d'aquests temes, ha escrit 17 llibres, conduït nombrosos programes de ràdio i televisió. Col·laborador del canal “Infinit” i Director de la revista digital “Al Filo de la Realidad”, així com del CENTRE D'HARMONITZACIÓ INTEGRAL (entitat inscrita a la Superintendència d'Ensenyament Privat del Ministeri d'Educació de la Nació) .
Gustavo Fernández dictarà, en dies subsegüents, una Formació d'Instructors en Auto-Defensa Psíquica.

per info i reserves al whatsApps 641985157
http://Evento de Adri Terapias Holisticas y Gustavo Fernández

Gustavo Fernández (argentí, nascut el 1958) és investigador paranormal i escriptor (amb 17 llibres gràfics publicats i 4 digitals més). Director d'Al Filo de la Realidad (revista digital, bloc i podcast) i del Centre d'Harmonització Integral (institució que exerceix la docència en aquestes disciplines). Conseller de l'Agrupació Difusora de Saviesa Ancestral “Casa del Còndor” i President de la Societat Argentina de Professionals en Parapsicologia, Terapeutes Holístics i Naturòpates. Periodista professional, compta amb una Diplomatura en Psicologia Jungiana, és Vocal Titular de l'Associació Jungiana Argentina i membre de número de l'Acadèmia Argentina de Maçoneria, Ordres i Societats Iniciàtiques. Conegut especialista en Savieses Ancestrals, ha format Guies de Temazcales a deu països. Conferencista de sales públiques i privades, ràdio i televisió, ha dictat més de 600 conferències i participat, com a Organitzador, President, Conferencista a més de trenta congressos nacionals i internacionals. Director de l'Institut Planificador de Trobades Propers (IPEC) entitat dedicada a la investigació OVNI i experiments de contacte amb les Intel·ligències després del fenomen. Agent de Salut Ayurvèdica rebut a la Amritapuri University de Kerala (Índia). És així mateix el més conegut difusor contemporani i en espanyol de la disciplina anomenada “Autodefensa Psíquica”.
La seva activitat l'ha portat a recórrer tot el seu país, Estats Units, Mèxic (on fa més d'una dècada que torna amb una freqüència anual o bianual), Colòmbia, Equador, Perú, Brasil, Bolívia, Xile, Uruguai, Itàlia, Índia, Egipte, Portugal, Espanya i França en pla de recerca i de difusió.