Inici Formació Kinesiologia Emocional Impartit per Àngels Xena

oct.262019

La Kinesiologia és una disciplina que ens permet obtenir un mapa de les influències dels nostres factors d’estrès a partir de les respostes en els testatges neuromusculars. Establim un diàleg amb el cos que ens marca els bloquejos de la persona així com la millor manera per desbloquejar-la i potenciar els seus recursos. La Kinesiologia emocional es basa en l’origen emocional dels símptomes. Les càrregues emocionals ens condicionen la nostra vida, comportaments, respostes, relacions, treball, salut, etc. Aquestes memòries es van repetint al llarg del temps i s’expressen prenent diferents formes, situacions i contextos. Partim de la premissa de què el cos té energia innata per autoequilibrar-se i autoregenerar-se recuperant així la seva funcionalitat i incorporar nous mecanismes adaptatius i potenciadors. L’objectiu principal és obtenir benestar, salut i assolir les metes que ens plantegem.

Taller del Benestar c/ Príncep de Viana 79. Entresòl. Lleida

Preu: 525€. Es facilita el pagament mensual.

El taller té una durada total de 64h. De les quals 32h són presencials, i 32 h són de pràctiques.
Moltes són ja les persones que apliquen aquesta disciplina a les seves vides i a les seves feines i afirmen que és un gran suport i acompanyament.
Enguany estem molt contents de celebrar la nostra 11a edició. Et convidem a formar part d’aquest equip. T’animes a viure aquesta experiència.

DIRIGIT A
A professionals que vulguin incorporar el test muscular als seus àmbits de treball.
A qualsevol persona interessada sense cap formació ni requisit previs.
És alhora una tècnica com un procés de creixement personal.

DATES
Dissabtes 26 octubre, 16 novembre , 14 desembre 2019 i 11 gener 2020.

INSCRIPCIONS
Mery Peralta 663 582 325

Més  informació a KIN.EMO Lleida 2019-20