Nude Ioga

nov.202021

La pràctica integra les eines de l'Hatha Ioga, Kundalini Ioga i Kriya Ioga juntament amb el Ioga del Tacte, reconeixent els processos de la ment a través de meditacions de cos sentit de la tradició vajrayana.

De 12:00 a 14:00h

Taller del Benestar. Príncep de Viana 79, entresòl. Lleida

15€ (en efectiu)

Vols saber en  què consisteixen les sessions de nude que proposem? 
La nostra proposta es una forma de treballar l'autoconsciència i la vinculació, reconeixent els processos de la ment i la presència corporal sentida.
* Del Hatha Ioga, prenem el meditatiu de cada asana per aprofundir en l'alineació, la respiració i la gravetat.
* Del tantra Kriya Ioga, connectem amb la transfiguració, elevar l'energia, el treball grupal i la connexió amb la innocència del nu.
* Del Kundalini Ioga, prenem les kriyes per despertar l'energia, purificar els cossos energètics i treballar kriyes, meditacions i mudras específics.
* Del Ioga del Tacte, el treball centrat en l'obertura de cor a través del tacte conscient i la presència sentida.
A les sessions es treballa el tacte conscient i moviment energètic bàsic del tantra, elevar i circular l'energia, sublimat així l'energia sexual i potenciant el seu caràcter creatiu.


¿Quins beneficis ens aporten les sessions?
* Transformem la relació amb el nostre cos al mostrar-nos i reconèixer-nos més enllà de la forma, millora l'autoestima i ens relaxa a nivell profund augmentant la seguretat en l'altre i en el col·lectiu.

* Connectem amb la innocència del nu.

* Ens afavoreix el contacte entre persones a través de les asanes en parella i en grup, mitjançant el tacte i la mirada.

* La Universitat de Nova Delhi va donar a conèixer un estudi en el qual concloïa que la pràctica d'activitats físiques al nu, estimula els impulsos i connexions neuronals, millorant les funcions bàsiques de sistema nerviós central i la pell pot transpirar sense reabsorbir les toxines del suor produïdes per exercici.

* I molt important! T'estalvies diners en roba al necessitar només un pareo per la teva pràctica i vam trobar una major comoditat a l'hora de realitzar la pràctica.


ALGUNES ORIENTACIONS PER A LES SESSIONS
* Iniciem la sessió amb pareo per passar a treballar nus / es. RECORDA PORTAR UN PAREO (per si t'oblides aquest dia, no et preocupis, tindrem alguns per a aquests casos;)

* Les asanes i kriyas es treballen individualment, en grup (cercle) i en parella (aleatòriament amb els / les companys / es).

Realitza Maria & Dacho de Intimateca

Per reservar la teva plaça envia un mail a silvia@dalia.cat o per WhattsApp al 663582325