Taller Sanació Femenina

juny162022

Conèixer la nostra naturalesa cíclica ens permet connectar amb la mare terra i ocupar el lloc que ens correspon com a transformadores.

De 18:00 a 20:00h

Taller del Benestar. Príncep de Viana 79, entresòl. Lleida

30€ (25€, si has realitzat algun altre taller de SANACIÓ FEMENINA amb nosaltres)

Habitar els nostres cossos femenins, recol·lectar les nostres parts perdudes, abraçar les nostres memòries ancestrals, conèixer l'expressió cíclica de la natura a nosaltres.

Connectar amb aquesta naturalesa cíclica, aquestes parts “perdudes”, ocultades a través dels anys per por, per vergonya, per dolor i perquè el ritme accelerat (masculí) ens ha arrossegat a tothom.

Sanar a través de visualitzacions, meditacions i exercicis combinats de diferents tècniques psicocorporals (hatha ioga, chikung femení i dansa oriental) per alliberar les tensions, bloquejos, emocions que habiten als nostres cossos resultant en un autoconeixement amorós de la nostra naturalesa.

En aquest taller abraçarem el cicle de la transformació, el de la fase de la bruixa.

Bruixa significa dona sàvia de la naturalesa, coneixedora i respectuosa amb els cicles, cosa que comporta el poder d'actuar amplificant-ne els efectes.

La fase de la bruixa ens permet viure i sentir el moment de renovació, interiorització, amb l'objectiu de preparar-nos per a un nou cicle.

Per info i reserva de plaça Truca o envia WhatsApp a Anna Palomar al 636101541