Taller DonaMareDeessa “SER MARE”

maig122022

Energia és un concepte que resulta eteri, inconcret i heterogeni. En el context que ens movem, objectiu d'aquest taller, es tracta de les nostres qualitats, virtuts, capacitats que ens faciliten i inciten a realitzar les nostres activitats diàries. Com a la natura, requereixen un equilibri de forces: acció (masculí) i repós (femení).

De 18:00 a 20:00h

Taller del Benestar. Príncep de Viana 79, entresòl. Lleida

30€ (25€, si ja has assistit a cap dels altres 3 tallers que conformen el cicle complet DMD)

 

Quan parlem d'energia femenina ens referim a connectar amb aquest naturalesa cíclica, aquelles parts “perdudes”, ocultades a través dels anys per por, per vergonya, per dolor i perquè el ritme accelerat (masculí) ens ha arrossegat a totXs.

En aquest taller acollirem el cicle de sostindre, el de la fase ovulatòria, el de la mare.

Mare significa dona ferma i entregada, coneixedora de la seva capacitat de donar i mantenir allò que ofereix, plena d'entusiasme i generositat, també disposada a rebre allò que es mereix.

La fase de la mare ens permet viure i sentir el moment de sostindre, de mantenir viu l'entusiasme dels nostres projectes.

A partir del coneixement de la fisiologia pròpia del cos femení, seguim amb exercicis combinats de diferents tècniques psicocorporals (hatha ioga, qigong femení i dansa oriental) per a alliberar les tensions, bloquejos, emocions que habiten als nostres cosos derivant en un autoconeixement amorós de la nostra naturalesa.

Reconèixer i arribar a la saviesa que ens pertany a totes és un acte d'amor i responsabilitat amb una mateixa que s'extrapola a tot el nostre entorn.

Totes les dones compartim la missió de viure i fer brillar al nostre interior lo femení i irradiar-lo des de lo més profund de les nostres ànimes.

Realitza Anna Palomar, reserva la teva plaça al 636101541